Näyttelijä Eddie Hassell ammuttiin – poliisi tutkii tapausta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijä Eddie Hassell menehtyi taannoin jouduttuaan ampumavälikohtaukseen Texasissa. Lukuisissa televisiosarjoissa ja elokuvissa esiintynyt tähti oli menehtyessään vasta 30-vuotias. Nyt asiasta on saatu hieman lisätietoja.

Poliisit vastasivat sunnuntai-aamuna hälytykseen, jossa kerrottiin ammuskelusta Texasin Grand Prairiessa. He löysivät Eddie Hassellin ammuttuna tyttöystävänsä asunnon ulkopuolelta. Näyttelijä kuoli myöhemmin vammoihinsa paikallisessa sairaalassa, johon hänet oli toimitettu viranomaisten toimesta.

TMZ-sivuston mukaan tapauksen uskotaan liittyneen autovarkauteen, mutta tutkinnat ovat edelleen käynnissä eikä poliisi ole pidättänyt ketään siihen liittyen. Eddie Hassell muistetaan erityisesti Surface-sarjasta ja elokuvista The Kids Are All Right. Lisäksi skeittaamista ja surffaamista harrastanut näyttelijä on nähtiin muun muassa Jobs-elokuvassa sekä televisisarjoista kuten Bones ja Devious Maids.