Nyt voit ilmoittautua Avoimet Puutarhat -päivään – Suomen suosituin puutarha-alan tapahtuma:

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Koronavuosi on innoittanut suomalaiset panostamaan kotiin ja puutarhaan. Rautakaupat ja puutarhamyymälät ovat kertoneet ennätyksellisestä myyntivuodesta, kun ihmiset sijoittavat rahansa etelänmatkojen sijaan omaan pihaan ja sen kunnostamiseen. Nyt puutarhaansa pääsee esittelemään myös muille.

Avoimet Puutarhat -päivä on Suomen suosituin puutarha-alan tapahtuma. Ideana on, että ihmiset päästävät kiinnostuneet tutustumaan omaan puutarhaansa 20. kesäkuuta. Mukaan odotetaan noin 700 puutarhaa ympäri Suomea. Ilmottautuminen on nyt alkanut.

Teemapäivään ilmoittautuminen päättyy 24. toukokuuta. Yleisön pyynnöstä on mahdollisuus osallistua lisäksi Avoimet Puutarhat Kotisohvalla -versioon, jossa vajaan kymmenen minuutin videolla voi esitellä puutarhaansa yleisölle Youtube-kanavan kautta. Virtuaaliesittelyt näkyvät varsinaisen tapahtuman jälkeen heinäkuun loppuun asti. Valmiin videoesittelyn viimeinen toimituspäivä on 7. kesäkuuta.