Mies sirotteli isänsä tuhkat keilapalloon – onnistui saamaan 12 kaatoa putkeen

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen mies on osoittanut kunniaa keilaamista rakastaneelle edesmenneelle isälleen huikealla tavalla. Hän pelasi täydellisen pelin keilapallolla, jonka sisään hän oli säilönyt isänsä tuhkat.

Illinoisin Peoriassa asuva opinto-ohjaaja ja entinen NCAA:n keilailumestari John Hinkle Jr. kertoo perineensä rakkauden lajia kohtaan isältään. Isän kuoltua vuonna 2016 hän päätti sijoittaa hänen tuhkat keilapallon peukalolle tarkoitettuun reikään. John pelaa kahdella sormella, joten kolmannelle reiälle ei ollut New York Post -lehden mukaan tarvetta.

John Hinkle Jr. pelasi uudella pallollaan ensi kertaa 12. huhtikuuta kotikylänsä keilaradalla veljensä kanssa. Hän onnistui saavuttamaan parhaat mahdolliset 300 pistettä, eli tekemään 12 kaatoa putkeen. John kertoo liikuttuneensa tapahtuneesta kyyneliin, ja kuvailee kyseessä olleen eeppinen ilta.