Nyt ei käy kiistäminen huumausainerikoksesta – pelkkä vilkaisu paljasti käytön

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Pohjois-Carolinassa asuva kolmekymppinen Jamichael Walton ei pysty kiistämään kokaiinin käyttöä, sillä todisteet on kuvattu poliisin ottamaan pidätyskuvaan. Miehen niin sanottu räkäränni, eli nenän alla oleva ihoalue on valkoisen jauheen peitossa.

Mies oli yrittänyt paeta poliisia juosten yksityisasunnon vahingontekoon liittyen. Kun viranomaiset olivat saaneet miehen kiinni, yritti hän riuhtoa itsensä irti poliiseja potkien. Hän myös huusi uhkauksia, joiden mukaan halusi tappaa veljensä lapsen äidin, The Smoking Gun uutisoi.

Kun sekavassa mielentilassa ollut Walton saatiin poliisiautoon, asetettiin hänet käsiraudoissa takapenkille. Hän uhkasi vapautumisensa jälkeen ampua kaikki poliisiviranomaiset. Mies odottaa tuomiotaan kaltereiden takana 12.500 dollarin takuusummaa vastaan.