Varjoliitäjä hukkasi aurinkolasinsa – sitten ne putosivat hänen syliinsä ilmassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laskuvarjohyppäämisen aikana matkasta pudonneiden esineiden löytyminen voi osoittautua mahdottomaksi. Eräällä varjoliittämässä olleella naisella kävi kuitenkin taannoin uskomaton tuuri Turkissa. Kadonneet aurinkolasit löytyivät helpommin, kuin hän ehkä kuvittelikaan.

Ölüdenizin yläpuolella ikuistetulla videolla laskuvarjokouluttaja Aysenur Katirci on vienyt Tuba Turkseven tandem-varjoliidolle. Kesken lennon Turkseven aurinkolasit putoavat. Sen seurauksena hänen täytyy yrittää ehkäistä aurinkoa häikäisemästä silmiään huivinsa reunalla.

Kauaa aurinko ei kuitenkaan häikäise naisen silmiä. Hetki sitten pudonneet aurinkolasit nimittäin lentävät yllättäen suoraan hänen syliinsä kesken lennon. Katirci arvioi tapahtuneen todennäköisyyden olleen yksi miljoonasta.