Nicole Scherzinger nautti rantaelämästä Havaijilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona toimiva laulaja Nicole Scherzinger teki taannoin paluun musiikin pariin liittymällä takaisin yhtyeen riveihin. Suunnitelmat Pussycat Dollsin kiertueesta menivät kuitenkin uusiksi, sillä se jouduttiin koronatilanteen vuoksi vain vähän ennen alkamistaan.

Nicole Scherzinger on lomaillut viime päivinä Havaijin Kahukussa, jossa hän syntyi ennen perheensä muuttoa Kentuckyn osavaltioon. 42-vuotias tanssija ja poptähti on ottanut selkeästi kaiken ilon irti havaijin aurinkoisista keleistä. Scherzinger on nimittäin jakanut Instagramiin useita kuvasarjoja, joissa hänet nähdään nauttimassa rantaelämästä bikineissä.

Nicole Scherzinger ei ole päässyt pitkään aikaan studioon Pussycat Dolls -yhtyeensä kanssa, mutta on alkanut jälleen luomaan omia sivuprojektejaan. Tähteä kuullaan muun muassa uunituoreella She’s BINGO -nimisellä kappaleella, joka on tehty yhteistyössä MC Blitzyn ja Luis Fonsin kanssa. Hän on myös toiminut jo joidenkin vuosien ajan Masked Singer -sarjan amerikkalaisversion panelistina.