Pariskunta yritti järjestää häät kartanossa ilman omistajien lupaa – poliisit hälytettiin paikalle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Häiden järjestäminen prameassa kartanossa olisi monen pariskunnan unelma. Erään Yhdysvaltojen Floridassa asuvan parin tapauksessa unelma oli lähellä toteutua, mutta asiassa oli vain yksi ongelma. Hääparilla ei nimittäin ollut 5,7 miljoonan arvoisen kartanon omistajien lupaa juhlien järjestämiseen.

Courtney Wilson ja Shenita Jones olivat suunnitelleet järjestevänsä hääjuhlansa Southwest Ranchesissa sijaitsevassa 1 500 neliömetrin kartanossa 17. huhtikuuta. Pariskunta oli lähettänyt ystävilleen ja sukulaisilleen hääkutsuja, joissa juhliin kerrottiin kuuluvan muun muassa cocktail-tunti ja brunssi. Uima-altaalla, elokuvateatterilla ja baarilla varustetun kartanon omistaja ei kuitenkaan ollut koskaan antanut parille lupaa järjestää juhlia siellä, ja soitti paikalle poliisit suunniteltuna hääpäivänä.

CBS-uutissivuston mukaan Wilson ja Jones poistuivat kartanon porteilta vapaaehtoisesti poliisien saavuttua, eikä ketään pidätetty eikä åaria vastaan nostettu syytteitä. Kartanon omistava Nathan Finkel oli kertonut poliiselle pariskunnan häirinneen häntä ja väittäneen Jumalan kehottaneen heitä järjestämään juhlat tilallaan. Paikallisen asianajan mukaan hääpari oli ilmeisesti luullut kartanon olleen tyhjillään, eikä tiennyt omistajan asuvan tilalla erillisessä rakennuksessa.