Uskotko silmiäsi? Koira pelasi Neljän suoraa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australianpaimenkoira Morty on tullut monille eläinvideoiden ystäville tutuksi sen tempauksia esitteleviltä videoilta. Vaikka osa videoista on ilmiselvästi lavastettuja, aiheuttavat ne toistuvasti niin ihastusta kuin nauruakin katsojissa.

Tuoreella videolla nähdään Mortyn ja omistajan välinen lautapelisessio. Australianpaimenkoira on haastettu Neljän suora -peliin. Morty suoriutuu haasteesta yllättävän hyvin siihen nähden, että koirilla on tunnetusti vaikeuksia erottaa värejä.

Pelisessio alkaa onnistuneesti Mortyn kannalta. Koiralta menee kuitenkin ohi useampi tilaisuus päihittää omistajansa toisella kierroksella. Lopulta toinen erä päättyy omistajan voittoon, joskin videolla Mortyn epäillään antaneen ihmisen voittaa tahallaan.