Diili-finalisti Sointu Borg ei rintavakoaan peittele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiskaunotar Sointu Borg tuli aikoinaan tunnetuksi Bimbo Oy -televisiosarjasta ja parhaillaan hän ihastuttaa televisiokatsojia rempseällä asenteellaan Diili-ohjelmassa. Sointu on menestynyt kilpailussa upeasti ja parhaillaan hän kamppailee kilpailun voitosta selvittyään finaaliin.

28-vuotias Sointu on monille yöelämässä ja festareilla viihtyville tuttu hahmo, sillä hänen seurassaan viihtyy varmasti jokainen. Poveaan silikonitäytteillä tuunannut bisnesnainen on valmistunut Turun yliopistosta kauppatieteiden maisteriksi, joten häneltä löytyy bisnesosaamista ja monipuolinen työkokemus myös yrittäjänä.

Jaajo Linnonmaan yritysten kehitysjohtajan tehtävästä Diilissä kilpaileva Sointu on todennut, etteivät hänen silikoninsa ole peräisin aivosoluista. Hän poseeraakin usein näyttävissä somekuvissa, joissa hän ei esimerkiksi rintavakoaan peittele. Sointu ei halua rajoittaa omia tekemisiään muiden ihmisten mielipiteiden vuoksi. Äskettäin hän kertoi seurustelleensa räppäri Tomi Solosen kanssa noin neljän vuoden ajan.

– Tämmönen hyvin kasuaali ja rento posetus tähän väliin. Niin ja osaan pitää naamaa myös paikoillaan tarvittaessa. Tätä on moni kysellyt huolestuneena, Sointu toteaa kuvansa yhteydessä.

– Nainen voi olla montaa asiaa. Huomenna mennään taas, hän jatkaa toisessa.