Estoton Bella Thorne paljasteli somessa – avasi jopa housutkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja malli Bella Thorne on tullut alun perin tunnetuksi Disneyn sarjoista ja elokuvista. 23-vuotias tähti on viime vuosina karistanut perheystävällistä imagoaan toden teolla ja perustanut itselleen muun muassa oman OnlyFans-sivuston, jossa hän myy faneilleen paljastavia kuvia itsestään maksua vastaan.

Nyt Bella on poseerannut estottomasti luksusmerkki Guccin asuissa, joista hän on avannut paidan ja paljastanut rintaliivinsä. Se ei kuitenkaan vielä riittänyt, sillä Bella halusi vielä avata housunsa ja paljastaa alushousunsa kameralle.

Benjamin Mascolo ja Bella Thorne alkoivat tapailemaan toisiaan vuonna 2019. Nyt pariskunta on onnellisesti kihloissa ja suunnittelee tulevia häitään. Mascolo kertoi omalla Instagram-tilillään, että heidän hääjuhlansa tultaisiin järjestämään sekä Yhdysvalloissa että Italiassa, josta hän itse on kotoisin.