Jessica Edström povekkaana uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-mallikaunotar Jessica Edström on saanut viime vuosina mukavasti jalansijaa kansainvälisillä somekaunotarten markkinoilla, sillä DJ-keikkoja tekevä kurvitar on saanut rohkeilla kuvillaan runsaasti seuraajia ympäri maailmaa.

Tällä kertaa Jessica nähdään poseeraamassa bikineissä uima-altaan reunalla nojaillen. Kuvissa hänen upea vartalonsa pääsee hienosti oikeuksiinsa. Kuva on ilmeisesti otettu Meksikon Cancunissa sijaitsevalla Akumal Beachilla, jossa Edström on poseerannut myös aikaisemmissa kuvissaan.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.