Räppäri DaBaby kohtasi perhetragedian – veli menehtyi oman käden kautta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri DaBaby on tehnyt nousujohtaneista uraa julkaistuaan viime vuonna Billboard-listalle nousseen esikoislevynsä. Nyt tähteä on kohdannut synkkä perhetragedia.

DaBabyn isoveli Glenn Johnson kuoli TMZ-sivuston mukaan tiistaina itsemurhaan ammuttuaan itsensä Pohjois-Carolinassa. Hän oli aikaisemmin samana päivänä julkaissut sosiaalisessa mediassa huolestusta herättäneen videon. DaBaby kirjoitti myöhemmin Instagramissa olleensa valmis luopumaan kaikesta, mikäli hän olisi voinut nähdä veljensä onnellisena.

Glenn Johnsonia jäivät suremaan hänen kolme lastaan. DaBaby, oikealta nimeltään Jonathan Lyndale Kirk, tunnetaan Billboard-listalle nousseista hiteistään kuten Suge, Bop ja Rockstar. Hänen tuorein julkaisunsa on tänä vuonna ilmestynyt Blame It on Baby -albumi.