Suosikkisarja Mindhunter jatkunee sittenkin – kolmas kausi suunnitteilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

FBI-profiloija John E. Douglasin kirjaan perustuvassa Mindhunter-sarjassa seurattiin tosimaailman sarjamurhaajia tutkivia etsiviä 1970- ja 1980-luvuilla. Netflix-sarjan fanien harmiksi sen tulevaisuuden paljastettiin viime vuonna kuitenkin olevan vaakalaudalla.

Mindhunterin taival saattaa kuitenkin jatkua. Small Screen -sivuston mukaan sarjan luoneen David Fincherin ja Netflixin on paljastettu käyvän neuvotteluja kolmannesta tuotantokaudesta. Mindhunterin paluu ei tosin todennäköisesti tapahdu vielä hetkeen, vaan siinä saattaa mennä useitakin vuosia.

David Fincher paljasti Mindhunterin toisen tuotantokauden työstämisen olleen stressaavaa ja aikaavievää. Sarjan kolmannen kauden sijaan hän päätti keskittyä Mank-elokuvan ohjaamiseen. Ongelmia aiheutti myös Mindhunterin budjetti, jota pidettiin liian suurena sarjan katsojalukuihin nähden.