Conor McGregorin kaksoisolento pidätettiin – huumekauppias esiintyi vapaaottelijana

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hämmästyttävän paljon irlantilaiselta vapaaottelija Conor McGregorilta näyttävä huumekauppias on pidätetty Iso-Britanniassa. Hän käytti hyväkseen yhdennäköisyyttään vapaaottelijan kanssa lain vastaisissa toimissaan.

Mark Nye pidätettiin helmikuussa hänen yritettyään heittää pois huumeita ja kaksi kännykkää sisältänyttä laatikkoa. 34-vuotias mies esittäytyi poliiseille Conorina, ja hänen hallistaan löydettiin satoja käyntikortteja McGregor Enterprise -nimellä. Poliisin mukaan Nye mainosti korteilla Lontoossa harjoittamaansa huumekauppaa potentiaalisille asiakkaille.

Mark Nyen puhelimesta löydettiin satoja huumekauppaan liittyviä viestejä, ja kotietsinnöissä hänen hallustaan paljastui kemikaalia, jolla laittomia aineita usein jatketaan ennen myyntiä. Nye myönsi oikeudessa syyllistyneensä huumeiden hallussapitoon myyntitarkoituksissa. Hänet tuomittiin The Irish Post -lehden mukaan kahden vuoden ja yhdeksän kuukauden vankeusrangaistukseen.