Halle Berryn uusi hiustyyli hämmentää – epäillään peruukiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Halle Berry tunnetaan useista nimekkäistä elokuvista, joista etenkin naisen roolit Kissanaisena ja Bond-tyttönä muistetaan erityisen hyvin. Nainen on perustanut myös oman Respin-nimisen kanavan, jolla tähti jakaa tietoa ravinnosta, liikunnasta ja henkisestä sekä fyysisestä hyvinvoinnista.

Halle Berry on pitkään kertonut kaipaavansa näyttävien tapahtumien punaiselle matolle. Nyt Oscar-gaalan myötä Halle Berry pääsi viimein pukeutumaan parhaimpiinsa. 54-vuotiaan tähden ylle oli valikoitunut näyttävä iltapuku, jonka avonainen ja olkaimeton yläosa ja rusetti toimivat huomion keskipisteenä.

Paljon huomiota osakseen sai myös tähden uusi lyhyt hiustyyli. Lyhyt hiusmalli keräsi sekä ihastelevia että ihmetteleviä kommentteja. Extratv-kanavan julkaisema yhteiskuva naistähdistä sai osakseen paljon kommentteja, joista suurin osa näytti keskittyvän Halle Berryn hiuksiin. ”Hallen peruukki on puettu väärin”, eräs kommentoi. ”Edes Hallen kauniit kasvot eivät onnistu pelastamaan tuota hiustyyliä”, pohtii toinen.