Kaksossiskoilla on kaikki yhteistä – jopa poikaystävä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialaiset Anna ja Lucy ovat tulleet maailmalle tunnetuksi sisaruksina, jotka näyttävät, käyttävät ja pukeutuvat tismalleen samanlaisesti. Naiset ovat sanoneet, että tuntevat olevansa kuin yksi henkilö kahdessa eri vartalossa.

Siten he pyytävät myös heidän yhteistä poikaystäväänsä Beniä kohtelemaan heitä – kuin yhtenä ihmisenä. Kolmikko on seurustellut nyt kymmenen vuotta. Naimisiinmeno ei ole ajankohtaista, koska laki ei salli kahden ihmisen naimista.

– Se on todella epäreilua, Anna ja Lucy sanovat samaan aikaan.

Seksi onnistuu siten, että Ben tyydyttää molempia naisia samanaikaisesti. Siskokset eivät kuitenkaan tee mitään keskenään, kuten vaikkapa jossain polyamorisessa liitossa voisi olla tapana. Ben kohtelee heitä äärimmäisen tasavertaisesti.