Lola Odusoga rohkeassa kuvassa: ”Kyseessä on mun keho”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuoden 1996 Miss Suomena tunnetuksi tullut kaunotar Lola Odusoga on kahden lapsen äiti ja yrittäjä. Viime aikoina nainen on työskennellyt myös televisioprojekteissa ja viimeksi tähden työt veivätkin Odusogan Espanjan auringon alle, jossa kuvattiin Paratiisihotelli-realitysarjan uutta tuotantokautta.

Lola Odusoga on vahvasti läsnä myös sosiaalisessa mediassa ja tähden Instagram-kanavalla onkin yli 13.000 seuraajaa. Useissa julkaisuissaan Odusoga korostaa kehopositiivisuutta ja sitä, että ihmisten tulisi lopettaa toisten vartaloiden arvosteleminen ja kommentoiminen.

43-vuotias Lola Odusoga julkaisi itsestään näyttävän kuvan, jossa tähti poseeraa valkoisessa jakussa. Jakun alle on puettu pelkät mustat rintaliivit, joiden ansiosta vatsan seudulla olevat tatuoinnitkin pääsevät näkyviin.

– Se fiilis kun seuraava tatska-aika on kiikarissa. Mä oon niin fiiliksissä siitä, ja koska kyseessä on mun keho, on se vain mun päätös ja mun elämä, Odusoga kirjoittaa kuvatekstissään.