Kelly Rowland synnytti toisen lapsensa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kelly Rowland nousi kuuluisuuteen Destiny’s Child -yhtyeen riveistä. Tähti vietti vuosien ajan hiljaisuutta perheen perustamisen myötä, mutta teki taannoin paluun julkisuuteen oman sooloprojektin parissa. Nyt Rowland on paljastanut saaneensa perheenlisäystä.

Kelly Rowland paljasti Instagramissa synnyttäneensä 21. tammikuuta toisen lapsensa. Poptähti ja hänen aviomiehensä Tim Weatherspoon ovat antaneet pojalle nimen Noah Jon Weatherspoon. Rowland jakoi Instagramissa kuvan vastasyntyneestä tämän kuusivuotiaan isoveljen, Titanin kanssa.

Kelly Rowland paljasti olevansa raskaana viime syksynä. Tähden mukaan toisen lapsen hankkimisesta oli keskusteltu jo aiemmin, mutta koronan myötä puheista päätettiin tehdä tekoja. Rowland ja Weatherspoon ovat olleet naimisissa vuodesta 2014 lähtien.