Hurja hetki videolle: Uima-allas romahti parkkihalliin – turma tallentui videolle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viraalina levinneellä videolla todistetaan tilannetta, jollaista kukaan uima-altaita ahkerasti käyttävä ei haluaisi joutua todistamaan. Brasilialaisella videolla uima-altaan pohja romahtaa yllättäen rajuin seurauksin.

Valvontakameran Vitóriassa 22. huhtikuuta ikuistamalla videolla nähdään paikallisessa asuinrakennuksessa sijaitseva uima-allas. Yhtäkkiä altaan lattiaosa pettää. Tämän seurauksena alapuolella oleva parkkihalli täyttyy vedestä ja rakennusmateriaaleista.

Vesimassa valuu alakertaan niin kovalla voimalla, että yksi parkkihalliin pysäköidyistä autoista liikkuu kymmenien senttien edestä. Newsweek-lehden mukaan kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa. Kaikki vuonna 2018 valmistuneen rakennuksen 270 asukasta evakuoitiin, ja rakennusyhtiö on ilmoittanut maksavansa heille kotien väliaikaisesta menettämisestä koituvat hotellikustannukset.