Vuoristoradan vaunu jumiutui – matkustajat joutuivat laskeutumaan kymmeniä metrejä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Vuoristoratoihin mennään tyypillisesti hakemaan jännitystä, mutta taannoin eräässä huvipuistossa koettiin hieman liiankin jännittäviä hetkiä. Brittiläisen vuoristoradan vaunu pysähtyi kesken ajelun, minkä seurauksena matkustajat joutuivat kiipeämään alas omin avuin.

Välikohtaus tapahtui Blackpool Pleasure Beachin Big One -vuoristoradassa sunnuntaina puolen päivän aikoihin. Vaunu pysähtyivain hieman ennen 65 metrin korkeuteen kohoavan radan huippukohtaa. Tapahtuneen uskotaan johtuneen mekaanisesta viasta.

Huvipuiston työntekijöiden täytyi lopilta kiivetä Iso-Britannian korkeimpaan vuoristorataan ja johdattaa saarroksiin jääneet matkustajat omin jaloin alas. Tilanteesta kuvatut kuvat ja videot levisivät nopeasti sosiaalisessa mediassa. Blackpool Pleasure Beach avattiin yleisölle The Sun -lehden mukaan 12. huhtikuuta Iso-Britannian sulkutoimien helpotettua.

@geo_connor

##blackpoolpleasurebeach ##foryoupage ##fy ##help ##save ##saveme ##blackpool ##ride ##BeRightBackWorld ##funny ##rideordie ##yolo @anitawheeler19 @laurenglossop

♬ original sound – CJ Byrne

@geo_connor

♬ original sound – CJ Byrne