Kelly Osbourne kertoi retkahduksestaan – luuli voivansa käyttää alkoholia kohtuudella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ozzy ja Sharon Osbournen nuorin tytär Kelly Osbourne on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa julkisuudesta. Nainen on elänyt pitkään ilman päihteitä, mutta paljasti viime viikolla seuraajilleen, että hän oli ratkennut taas käyttämään.

Kelly Osbourne eli noin neljän vuoden ajan raittiina ja keskittyi niin henkiseen kuin fyysiseenkin hyvinvointiinsa. Nyt 36-vuotias tähti on kuitenkin tunnustanut avoimesti, että hän on ratkennut päihteisiin. Osbourne oli ajatellut voivansa kuluttaa alkoholia kohtuudella, mutta hän oli väärässä.

Kelly Osbournella on ollut ongelma huumeriippuvuuden ja alkoholismin kanssa. Nyt nainen oli People-sivuston mukaan ratkennut alkoholiin. Tähti oli saanut koronakaranteenissa hermoromahduksen, joka oli johtanut juomiseen. Osbourne oli ajatellut pystyvänsä käyttämään alkoholia kohtuudella nyt kun hän oli ollut jo vuosia raittiina. Tähti sai kuitenkin nopeasti huomata, että ei hän pystykään siihen eikä luultavasti koskaan voi enää koskea päihteisiin.