Shanina Shaik testasi rentoutuskelluntaa – poseerasi heti biksuissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen huippumalli Shanina Shaik tunnetaan erityisesti Victoria’s Secret -muotinäytösten lavoilta. Helmikuussa 30 vuotta täyttänyt kaunotar nähdään upeissa kuvissa myös sosiaalisessa mediassa, jonka kanavia nainen päivittääkin ahkerasti.

Tällä kerralla Shanina Shaik esitteli upeaa mallivartaloaan 2,2 miljoonan Instagram-faninsa silmien iloksi tuoreella bikinikuvalla. Peilin kautta otetussa kuvassa Shaik poseeraa kameralle kuviollisissa bikineissä käytyään juuri testaamassa rentoutuskelluntaa.

Shanina Shaik on aloittanut viime vuonna muitakin uusia harrastuksia, joista yksi on aamulenkkeily puistossa. ”Tämä oli ensimmäinen kertani kun kokeilin rentoutuskelluntaa. Iso suositus”, tähti kirjoitti kuvatekstissään. Rentoutuskellunnassa keho on suolaveden ansiosta painottomassa tilassa, jonka on todistettu rentouttavan kokonaisvaltaisesti ja auttavan kipuihin, aikaerorasituksiin ja unenlaatuun.