StaraTV Alpeilla: Italian Cervinia tarjoaa retkeilyä ja pyöräilyä

Alpeilla Matkailu StaraTV Viihde · Stara.fi

Koronakriisin myötä matkailuala halvaantui vuodeksi, mutta nyt Euroopassa nähdään jo valoa tunnelin päässä. Tulevana kesänä Euroopassa matkailu tulee mitä todennäköisimmin avautumaan varsinkin rokotukset saaneille. Stara esittelee nyt StaraTV Alpeilla -ohjelmansa yhteydessä Italian Cervinian monipuoliset mahdollisuudet retkeilyyn ja pyöräilyyn.

Jaksossa tutustutaan vaellusmatkojen maailmaan. Vaelluspaketit sisältävät mahdollisuuden kolmeen eri vaikeusasteeseen, joiden välillä voi vaihtaa myös kesken reissu. Paikallinen vaellusopas on mukana reiteillä. Viikon matkalla vaelletaan viitenä päivänä ja lounas syödään vuorilla. Päivässä nousua tulee 400 – 1 000 metriä päivässä ryhmästä riippuen. Ikäraja on 15 vuotta.