Charlotte Crosby kyllästyi kysymyksiin – kaikki haluavat tietää vain kauneusleikkauksista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Geordie Shore -realitysarjasta tunnetuksi tullut nainen Charlotte Crosby on ollut paljon esillä mediassa. Hän otti viime vuonna myös osaa uuteen I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! -televisiosarjaan, jossa julkkikset kisailivat toisiaan vastaan Afrikan viidakossa.

Charlotte Crosby on ollut paljon median valokeilassa muuttuvan ulkonäkönsä vuoksi. Vuosien saatossa Crosby on käynyt useissa kauneuskirurgisissa toimenpiteissä ja ottanut myös täyteaineita kasvoihinsa. Kauneusleikkausten myötä nainen on joutunut sietämään paljon nettikiusaamista, joka toisinaan on paisunut myös lehdistöön ja televisioon saakka.

31-vuotias tähti on kyllästynyt median esittämiin kysymyksiin, jotka tuntuvat hänen mukaansa koskevan aina vain kauneusleikkauksia ja täyteaineita. Charlotte Crosbyn mielestä puheenaihe on todella väsyttävä ja tylsä. Crosby on ollut myös hyvin pettynyt siihen, että brittiläinen televisiokanava päätti julkaista ilman hänen suostumustaan tehdyn dokumentin, jossa käsiteltiin naisen ulkonäköä ja puhuttiin tähdestä kiusaavaan ja halventavaan sävyyn.