Kuningatar Elisabetille luotu kultainen Nintendo Wii myyntiin – hinta 250 000 euroa

Digi Pelit · Tim Isokivi

Pelikonsoleita keräilevillä on nyt tilaisuus hankkia itselleen taatusti ainutlaatuinen Nintendo Wii -laite. Kyseessä on varta vasten Iso-Britannian kuningatar Elisabet toista varten suunniteltu kultainen konsoli.

Peliyhtiö THQ valmistutti vuonna 2009 Elisabetille tarkoitetun kultaisen Nintendo Wiin osana BIG Family Games -pelin mainoskampanjaa. Tiedossa ei ole, pelasiko kuningatar ikinä kultaisella konsolilla, mutta hänen on High Snobiety -sivuston mukaan kerrottu pitäneen Wiin keilailupelistä. Ainutlaatuisen Wiin valmistamisessa käytettiin 24 karaatin kultaa.

Kultainen konsoli päätyi myöhemmin keräilijä Donny Fillerupin kokoelmaan. Nyt hän on hankkiutumassa siitä eroon eBay-verkkohuutokaupassa 300 000 dollarin, eli noin 250 000 euron hintaan. Ostaja saa konsolin mukana myös BIG Family Games -pelin.