Pia Lamberg suunnittelee häitään – upea kaunotar hääpuvussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen missikaunotar Pia Lamberg on tehnyt jo pitkään näyttävää malliuraa rapakon takana Yhdysvalloissa, jossa hän on asunut vuosien ajan. Lamberg tekee tällä hetkellä töitä myös kunto-ohjaajajana, minkä vuoksi hänen sosiaalisen median kanavansa onkin nykyään melko fitness-painotteinen.

Pia Lamberg on menossa kihlattunsa Keithin kanssa naimisiin. Pariskunta on ollut yhdessä neljän vuoden ajan ja nyt Lamberg on alkanut suunnittelemaan häitään. Lamberg julkaisi hänen Instagram-kanavallaan upeita kuvia ja tarinoita pukusovituksesta, jossa hän etsi itselleen unelmiensa hääpukua.

Pia Lambergin tavoitteena on onnistua suunnittelemaan ja tekemään hääjärjestelyt mahdollisimman stressittömästi, koska hän haluaa itsekin nauttia tärkeästä päivästä. Instagram-julkaisun myötä naisen seuraajat pääsevät näkemään miten Lamberg sovittelee useampaa eri mallista hääpukua ylleen.