Tanhupallon vappujumppa leviää verkossa – saatko tehtyä perässä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten tietoisuuteen viimeistään Putous-viihdeohjelmasta noussut näyttelijätär Kiti Kokkonen tunnetaan erityisesti Tanhupallon sketsihahmosta, mutta hän on tehnyt pitkän uran näyttämötaiteen parissa jo kauan ennen Putousta. Nyt Kokkonen nähdään lähestyvän vapun kunniaksi somessa Tanhupallona.

Näyttelijätär on julkaissut Instagram-sivullaan videon, jossa nähdään Tanhupallo railakkaassa vapputunnelmissa. Sketsihahmo iloitsee siitä miten Karvamato on saanut uuden pidemmän narun.

Videon varsinaisena tarkoituksena on kuitenkin esitellä Tanhupallon jumppatuokio, jossa hän treenaa kuminauhan avulla. Karvamato joutui lepäämään tämän jumppatuokion ajan, koska sillä oli Tanhupallon mukaan jännetupintulehdus.