Alex Rodriguez asteli näyttävästi sinkkumarkkinoille – jätti isävartalon taakseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywoodin tunnetuimpiin latinotähtiin lukeutuva Jennifer Lopez sanoi vuonna 2017 baseball-tähti Alex Rodriguezin kosintaan kyllä. Pariskunta oli kihloissa neljä vuotta ja suunnitteli tulevia häitään, joiden oli määrä tapahtua Italiassa viime kesänä, mutta koronavirus lykkäsi suunnitelmia. Nyt tähtipari on eronnut.

Jennifer Lopezilla on kerrottu olevan vientiä heti erouutisen jälkeen ja huhujen mukaan muun muassa laulajatähden vanha poikaystävä Ben Affleck on alkanut lämmittelemään Lopeziin välejään. Myös Alex Rodriguez näyttää kuitenkin astelleen sinkkumarkkinoille itsevarmoin mielin julistaessaan sosiaalisessa mediassa, että hän on jättänyt vanhan isävartalonsa menneisyyteen.

Alex Rodriguez julkaisi hänen Instagram-kanavallaan näyttävän kuvaparin, jossa nähdään millainen muutos miehessä on tapahtunut vuosien 2020 ja 2021 välissä.

– Jätin isävartaloni vuonna 2020. Olen treenannut säännöllisesti ja viimein laskenut sipsipussin käsistäni, Alex Rodriguez kirjoittaa kuvatekstissään.