Anna Puu tyrmistyi Vain elämää -uutisankasta: ”Laskettu aika samalla viikolla”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Anna Puu ilmoitti hänen Instagram-kanavallaan joulukuussa odottavansa lasta. Laulajalle lapsi on toinen, mutta vauvan isälle Jukka Immoselle kyseessä on esikoinen. Nyt Seiska uutisoi Anna Puun lähtevän mukaan Vain elämää -ohjelman uudelle tuotantokaudelle.

Seiska on useana vuonna paljastanut uudet Vain elämää -tähdet ennen kuin televisiokanava on antanut asiasta virallista tiedotetta. Nyt lehden tiedot on kuitenkin asetettu kyseenalaiseksi, sillä 39-vuotias Anna Puu ei oman päivityksensä perusteella ole lähdössä Satulinnaan kuvauksiin.

– En tiedä mikä aivopieru tässä on kyseessä, mut siis LOL. Mulla on laskettu aika samalla viikolla kun leiri alkaa, Anna Puu kommentoi Instagram-julkaisussaan.

Seiskan saamien tietojen mukaan Anna Puu olisi synnyttänyt vauvan juuri ennen kuvauksien alkua ja ollut kaiketi lähdössä mukaan kuvauksiin vastasyntyneen vauvan ja puolisonsa kanssa. Tämä ei kuitenkaan Anna Puun mukaan pidä paikkaansa.

– Vaikka Vain elämää -leireily muuten ois superkivaa niin eiköhän tää rempan ja muuton tuoma jännitysmomentti just ennen vauvan syntymistä riitä meikäläiselle, artisti jatkaa kirjoituksessaan.