Bruce Willisin tytär julkaisi rehellisen lähikuvan – Tallulah purkaa stressiä nyppimällä kasvojaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Demi Moorella ja Bruce Willisillä on kolme yhteistä lasta, Rumer, Tallulah ja Scout -nimiset tyttäret. Nyt perheen 27-vuotias tytär Tallulah Willis julkaisi kasvoistaan rehellisen lähikuvan, jossa hän esitteli oman pahan tapansa.

Tallulah Willis julkaisee sosiaalisessa mediassa yleensä taiteellisia ja tunteita herättäviä kuvia, jotka jakavat usein ihmisten mielipiteitä. Tällä kerralla nainen julkaisi kasvoistaan lähikuvan sen jälkeen, kun hän oli purkanut kokemaansa stressiä puristelemalla ja nyppimällä näkemiään näppyjä ja finnejä.

Kuvan yhteydessä nainen tunnistautuu olevansa sellainen ihminen, joka purkaa stressinsä aina nyppimällä kasvojaan. Tästä tavasta hänen ihotautilääkärinsä ja kosmetologinsa eivät ole innoissaan ja jälleen kerran nainen on saanut heiltä tarkat ohjeet ja tuotteet ihon hoitamiseen. Tallulah halusi kuitenkin kuvan myötä antaa vertaistukeaan muille, koska uskoo, että myös moni muu nuori aikuinen purkaa ahdistusta ja stressiä samalla tavalla nyppimällä kasvojaan.