Suomalaispanimo Fat Lizard julkaisi kuvan kaatuneesta olutlavasta: ”Jollain tapaa kirottua”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen panimo Fat Lizard sai alkunsa kun Heikki Ylinen ja Tuomas Koskipää tunsivat tarvetta juoda tuoretta ipaa Amerikasta tuotujen oluiden sijaan. Vuonna 2014 miehet perustivat panimon ja pyysivät toimintaan mukaan hyönteiskokkina tunnetun Topi Kaireniuksen ja panimon nykyisen toimitusjohtajan Eero Kukon.

Fat Lizardin tuottamia oluita on saanut baareista ympäri Suomea vuodesta 2015 lähtien. Panimon tarinaa on voinut vuosien saatossa seurata myös sosiaalisesta mediasta, jota panimon väki päivittääkin tiuhaan tahtiin. Nyt tuorein päivitys on aiheuttanut Instagramissa ja Facebookissa hieman hilpeyttä, koska eräs panimon oluista näyttää olevan jonkinlaisen kirouksen alla.

Fat Lizard julkaisi omalle Instagram-kanavalleen hauskan kuvan, jossa nähdään miten melko suuri olutlava on kaatunut ja levinnyt pitkin tietä. Kyseessä on Bikini Top -niminen olut, jonka täyttämät olutlavat näyttävät olleen kaatuneina tielle myös kaksi vuotta sitten.