Sara Sieppi kuuli blondeilla olevan hauskempaa: ”Mennään sitä kohti”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Missikaunottarena tunnettu Sara Sieppi rakastaa matkustelua. Tämän vuoden aikana se on kuitenkin ollut mahdotonta valloillaan olevan koronaepidempian vuoksi. Sen tähden nainen onkin julkaissut viime aikoina sosiaalisessa mediassaan enemmän kotonaan napattuja asu- ja sisustuskuvia.

Nyt Sara Sieppi julkaisi Instagram-kanavallaan näyttävän kuvan, jossa tähti esittelee uusia kutrejaan. Nainen on ottanut hiustenpidennykset ja ilmeisesti myös vaalentanut hiuksiaan asteella tai parilla.

– Sellainen tuntematon sanonta kuulemma kertoo, et blondeilla on aina hauskempaa, joten pelataan varman päälle ja mennään sitä kohti. Katotaan sitä elämää sit myöhemmin, Sara Sieppi kirjoittaa kuvatekstissään.

Nainen on jo useampaan kertaan pohtinut sosiaalisen median julkaisuissaan sitä miltä 30 vuoden täyttäminen kesäkuussa tuntuu kun hänellä on syntymäpäivä. Nyt hän toteaa loppulaskennan syntymäpäivään alkaneen, minkä vuoksi hän päätti varmistaa hauskan elämän myös täyttäessään pyöreitä värjäämällä hiuksiaan vaaleammiksi.