Hailey Bieber haastoi stylistinsä – halusi tehdä asun pelkästä alumiinifoliosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Hailey Bieber on tehnyt koronapandemian aikana oman alan töitään hyvin verkkaisesti. Tällä viikolla Bieber on julkaissut oman YouTube-kanavan, joka sai ensimmäisten päivien aikana jo yli 675.000 tilaajaa.

Tuoreimmalla videollaan 24-vuotias Hailey Bieber haastoi stailaajansa Maeve Reillyn leikkimieliseen kisaan. Kisassa sekä Reilly että Bieber joutuivat tekemään puolen tunnin aikana asun, jonka tekemiseen sai käyttää pelkästään alumiinifoliota. Folion kiinnittämiseen sai käyttää teippiä ja kuumaliimaa, mutta muita materiaaleja kaunottarilla ei ollut käytössään.

Kumpikin nainen teki itselleen melko seksikkäät asut, joista paikalla oleva kuvausryhmä sai valita voittajan. Voittajaksi selvisi itse Hailey Bieber, minkä vuoksi Maeve Reilly joutui nielemään tappionsa ja kestämään sen seuraamukset. Hävittyään kisan Maeve Reilly joutui julkaisemaan asustaan kuvan omalle Instagram-kanavalleen ja kirjoittamaan kuvatekstiin: ”Muodin tulevaisuus”.