Jalkapalloharjoitukset keskeytyivät – pelikentälle ilmestyi alligaattori

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Urheilutapahtumissa nähdään toisinaan yllättäviä käänteitä kentille ilmestyvien koirien ja kissojen aiheuttamina. Taannoin Yhdysvaltojen Floridassa jalkapallojoukkueen harjoitukset keskeytyivät kuitenkin hieman hurjemman eläimen päädyttyä nurmelle.

Kanadan Torontosta Floridan Orlandoon matkustaneen Toronto FC:n pelaajat joutuivat yllättymään toden teolla paikallista luontoa. Paikallisella kentällä harjoitelleen joukkueen hämmästykseksi paikalle ilmestyi elävä alligaattori.

Harjoitukset jouduttiin ymmärrettävästi keskeyttämään villieläimen vuoksi. Toronto FC:n valmentaja Chris Armas kertoo Sky Sports -sivustolle pelaajien juosseen pelottomasti alligaattoria kohti, kun taas hän itse perääntyi kauemmas paikalta. Toronto FC oli Orlandossa valmistautumassa otteluun Meksikon Cruz Azulia vastaan CONCACAF Champoins League -turnauksessa.