Jymy-yllätys Temptation Islandin jälkimainingeissa: Julia ja sinkku-Esa seurustelevat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Temptation Island Suomi -realitysarjan juuri päättyneellä yhdeksännellä tuotantokaudella nähtiin jälleen draamaa ja yllättäviä tilanteita. Yllätyskäänteet ovat jatkuneet myös kauden varsinaisen viimeisen jakson jälkeen. Sarjan alkaessa Henkan kanssa seurustelleella Julialla on nykyään suhde sinkku-Esan kanssa.

Julian ja Henkan (kuvassa) lähes täydelliseltä vaikuttanut suhde päättyi dramaattisen kauden myötä lopulta eroon iltanuotiolla. Julia viihtyi sarjassa hyvin sinkku-Lärin kanssa, ja moni todennäköisesti pitikin mahdollisena että he päätyisivät yhteen. Temptation Island Extrassa Julia kuitenkin pudotti melkoisen pommin, ja paljasti olevansa nykyään yhdessä sarjassa sinkkuna mukana olleen Esan kanssa.

Julia kertoi käyneensä jo kuvausten aikana pitkiä keskusteluja Esan kanssa, ja he päätyivät myöhemmin tapaamaan ulkomaailmassa. Tapaaminen ei jäänyt yhteen kertaan, ja lopulta pari alkoi seurustelemaan. Julia myös paljasti ex-poikaystävänsä Henkan ja Esan olevan ystäviä, ja Esa jopa auttoi Henkkaa muutossa.