Kylie Jennerin ruokavalio ja treeni testissä – epäterveellisen ruoan määrä yllätti

Fitness Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja kosmettiikkamiljardööri Kylie Jenner on tunnettu hänen kurvikkaasta vartalostaan. Aiemmin nainen kerskui sillä, että hän saa syödä mitä haluaa ja olla treenaamatta, ja siitä huolimatta hänen vartalonsa näyttää upealta. Tähti on kuitenkin viime aikoina alkanut luottaa enemmän suunniteltujen treenien tehokkuuteen.

Nyt suosittu YouTube-tähti Mai Pham päätti viihdyttää 1,4 miljoonaa kanavansa tilaajaa videolla, jossa hän yrittää päivän ajan elää kuin Kylie Jenner. Viimeksi nainen testasi päivän ajan Kylien siskon Kendallin noudattamaa dieettiä ja treeniohjelmaa, minkä vuoksi hän päätti reiluuden nimissä ottaa nyt myös Kylien rutiinit lähempään tarkasteluun.

Kylie Jenner on ottanut elämäänsä mukaan liikunnan, mutta ruokavalio tähdellä näyttäisi edelleen olevan hyvin epäterveellinen. Kylie Jenner syö muun muassa köyhiä ritareita ja pekonia, perunalastuja ja In-N-Out -pikaruokaa. Terveellisiä valintoja tähden ruokavaliossa edustavat luuliemi, omena ja vihersmoothie. Mai Pham testasi myös suositun Nobu-ravintolan annoksia, joita Kylie Jenner on kehunut, mutta ei pitänyt ruokaa hyvän makuisena.