Naapuririidan seuraus – mies rakensi ulostemuurin tonttien rajalle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Naapurusten välinen riita on kulminoitunut haisevalla tavalla. Yhdysvaltojen Michiganissa asuva mies teki kahden tontin välille valtavan lannasta koostuvan muurin.

Wayne Lambarthin isoisä perusti Lodi Townshipiin maatilan sata vuotta sitten. Tontti kuitenkin jaettiin myöhemmin, ja viime vuonna sen rajasta syntyi erimielisyys. Lopulta Lambarthien omistaman kodin naapuri loi tonttien välille 75 metriä pitkän lantamuurin.

Kodin asukkaiden mukaan he ovat joutuneet kestämään muurin ilmestymisen jälkeen päivittäin lehmän ulosteen hajua. Fox 2 -uutissivustn mukaan naapurin maanviljelijä kommentoi vain kyseessä olevan ulostemuurin sijaan kompostiaita. Paikallisten viranomaisten mukaan asialle ei voida tehdä juuri mitään, sillä lantamuuri sijaitsee teknisesti Lambarthien naapurin puoleisella tontilla.