Vappu Pimiä yllättyi takatalvesta aamu-uinnillaan: ”Piti vetää taas pipo päähän”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä on nykyisin myös aktiivinen sosiaalisen median päivittäjä, ja lukemattomien muiden tavoin hän julkaisee elämästään myös arkisia kuvia muiden nähtäväksi. Nyt Pimiä on julkaissut hyväntuulisen kuvan, jossa nainen nähdään juuri kun hän on noussut vedestä aamu-uinnilta.

– Piti vetää aamu-uinnille taas pipo päähän, kun takatalvi iski! Linnut laulaa ja lunta sataa, taitaa tulla kesä, Vappu Pimiä vitsailee Instagram-kuvansa yhteydessä.

Kuvan hyväntuulisesta hymystä päätellen hyiseen järveen pulahtaminen on naiselle kuitenkin mieluista ja tuttua puuhaa. Vappu Pimiä on myös talvella päivittänyt sosiaaliseen mediaan kuvia, joissa nainen on esitellyt avantouintiharrastustaan.