Will Smithin tytär Willow paljasti olevansa suhteissaan polyamorinen – isoäiti näytti järkyttyneeltä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Willow Smith on näyttelijä ja laulaja, mutta laajempaan julkisuuteen nainen on noussut sen vuoksi, että hän on Jada Pinkett Smithin ja Will Smithin tytär. 20-vuotias Willow on alkanut tekemään hänen äitinsä Jadan ja isoäitinsä Adrienne Banfield-Norrisin kanssa Red Table Talk -nimistä keskusteluohjelmaa.

Ohjelman tuoreimmassa jaksossa naiset puhuivat seksuaalisuudesta ja erilaisista ihmissuhteista. Willow Smith kertoi äidilleen ja isoäidilleen olevansa parisuhteissaan polyamorinen, mikä tarkoittaa sitä, että naisella voi olla useampi kumppani kerralla. Tämä ei kuitenkaan Willown mukaan johdu siitä, että hän haluaisi niin paljon seksiä vaan pikemminkin päin vastoin.

Willow Smith kertoi avoimesti, että hän ei koe olevansa kovinkaan seksuaalinen ihminen. Sen vuoksi hän haluaa sallia myös omille kumppaneilleen muita kumppaneita, että he pystyvät tyydyttämään kaikki tarpeensa mitä he haluavat parisuhteilta, läheisyydeltä ja seksiltä. Nuori tähti kertoi olevansa itseasiassa kaveriporukkansa vähiten seksiä harrastava henkilö, vaikka hänellä olisikin enemmän seurustelukumppaneita kuin muilla.