Big Brother -taloon saapuivat Aikakoneen Sani ja tubettaja Pinkku Pinsku

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ennakkoon kovasti odotettu Big Brother Suomen julkkiskausi on jo täydessä käynnissä, vaikka viimeisiä asukkaita ei ole vielä päästetty sisään taloon. Mukana on jo kahdeksan asukasta, mutta mukaan mahtuu vielä. Julkkistähtien joukkoon asteli lopulta myös tubettaja Pinja Sanaksenaho, joka tunnetaan sosiaalisessa mediassa nimimerkillä Pinkku Pinsku. Hän kertoi haaveilleensa BB-asumisesta jo pitkään.

Seuraavaksi sisään sai kunnian saapua Salatut elämät -näyttelijä Markku Pulli. Hän kertoi toivovansa ettei talossa tarvitsisi vetää mitään roolia. Tavoitteekseen hän paljasti käymisen Big Brotherin saunassa ja päiväkirjahuoneessa. Toiseksi viimeisenä saapui Aikakoneesta tuttu Saija ”Sani” Aartela. Välitön ja räväkkä Sani tuo taatusti väriä ja menoa Big Brother -taloon.

Big Brother -tuotantokausi kestää tällä kertaa poikkeuksellisesti vain 19 päivää, joiden aikana julkkikset joutuvat jatkuvasti kilpailemaan paikastaan BB-talossa. Häätöjä nähdään nimittäin neljästi viikossa, ja sen myötä myös nimeämisiä ja muita tehtäviä on enemmän kuin aiemmin. Kausi huipentuu finaaliin torstaina 20. toukokuuta, jolloin koko kisan voittaja kuittaa itselleen 30 000 euron rahapalkinnon.