Big Brotherin julkkiskauden viimeisenä taloon Sedu Koskinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother Suomen julkkiskausi on jo täydessä käynnissä. Hetki sitten taloon asteli nimittäin viimeinen asukas. Ennen häntä taloon olivat saapuneet muun muassa Roni Back, Aleksi Valavuori, Saija ”Sani” Aartela, Sara Forsberg, Petra Olli, Toni Nieminen ja Sanna Ukkola. Viimeistä asukasta odotettiin jo kuumeisesti taloon, jossa oli ensimmäisen illan kunniaksi käynnissä Forsbergin synttärit.

Viimeisenä asukkaana tänään sisään saapui Sedu Koskinen, joka muistetaan takavuosilta ravintolayrittäjänä ja maanlaajuisen konsernin perustajana. Taannoin Sedu julkaisi myös kovasti huomiota osakseen saaneen singlen. Sedu sai talon muilta asukkailta lämpimän vastaanoton. Ennakkoon medioissa spekuloitiin Kauniit ja rohkeat -tähti Ron Mossin mukana olosta, mutta ainakaan ensimmäisen päivän asukkaiden joukossa hän ei vielä saapunut.

Big Brother -tuotantokausi kestää tällä kertaa poikkeuksellisesti vain 19 päivää, joiden aikana julkkikset joutuvat jatkuvasti kilpailemaan paikastaan BB-talossa. Häätöjä nähdään nimittäin neljästi viikossa, ja sen myötä myös nimeämisiä ja muita tehtäviä on enemmän kuin aiemmin. Kausi huipentuu finaaliin torstaina 20. toukokuuta, jolloin koko kisan voittaja kuittaa itselleen 30 000 euron rahapalkinnon.