Lotta Kaijärvi alusvaatekuvissa – tästä kaunottaresta puhutaan vielä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman supermallien joukossa ei ole vielä koskaan nähty suomalaista kaunotarta, mutta sen tapahtuminen lienee vain ajan kysymys. Eräs sinne kovasti parhaillaan pyrkivistä on Brand-mallitoimiston kaunotar Lotta Kaijärvi, joka on saanut viime aikoina hyvin jalkaa mallimaailman ovien väliin.

Nyt Lotta on julkaissut sosiaalisessa mediassa upeita poseerauksia, joissa hän muun muassa näyttäytyy kameran edessä alusvaatteisillaan. Kuvansa yhteydessä hän vitsailee asun olevan business casual.

Aiemmin Lotta esitteli julkisuudessa miten mennään avantoon, ja se oli hänen someseuraajilleen eksoottinen näky. Lisäksi Lotta Kaijärven nimi tulee esiin lukuisten kansainvälisten mallitoimistojen listauksissa, joten hänessä voi hyvinkin olla aineksia maailman arvostetuimpaan joukkoon. Lotta on aktiivinen myös Instagramissa, jossa hänen kuviaan seuraa jo lähes 50.000 ihmistä.