Metsästä löydetty kranaatti paljastui makuuhuoneen intiimivälineeksi

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eri puolilta maailmaa löydetään toisinaan edelleen toisen maailmansodan aikaisia räjähteitä. Taannoin Saksasta löydettiin epäilty pommi, joka kuitenkin paljastui lopulta huomattavasti harmittomammaksi kirjaimelliseksi seksipommiksi.

Lenkkeilijä oli löytänyt Passaun läheisestä metsästä laukun, joka sisälsi epäilyttävästi kranaattia muistuttavan esineen. Laukun sisältöä tutkimaan hälytettiin poliisin pommiryhmä. Toisen maailmansodan aikaisten ammusten ja räjähteiden löytyminen Tsekin ja Itävallan rajojen tuntumassa sijaitsevalta alueelta ei ole harvinaista.

Laukusta löydettyjen kondomien ja liukuvoiteen ansiosta poliisi alkoi epäillä, ettei esine ollut kuitenkaan pommi. Lopulta kyseessä vahvistettiin olleen todellisuudessa vain kuminen seksilelu. The Guardian -lehden mukaan viranomaiset totestivat internet-haun osoittaneen, että markkinoilta todellakin löytyy kranaattien näköisiä seksivälineitä.