Povipommi Demi Rosen ruusujen keskellä – bikinien yläosa väärin päin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose nähdään usein todella seksikkäissä kuvissa, joita nainen itse jakaa sosiaalisessa mediassa. Tällä kerralla nainen esitteli rohkeassa kuvassa kurvikasta vartaloaan makoillen upeiden ruusumaljakoiden keskellä kiviportailla.

Demi Rose julkaisi 16,3 miljoonan seuraajansa iloksi näyttäviä kuvia, joissa hän poseeraa ruusujen keskellä ulkona sijaitsevassa kiviportaikossa. ”Fiilis on niin korkealla, että universumi päätti tulla samalle tasolle”, tähti kommentoi upeaa kuvapariaan.

Kuvissa 26-vuotiaan Demi Rosen yllä nähdään upea luonnonvalkoinen bikinisetti. Nainen on pukenut bikinien yläosan ylleen niin, että selän taakse kuuluvat narut onkin kietaistu kaulan ympärille ja niskan takaa kuuluvat narut puolestaan solmittu selän taakse. Tämän solmintatyylin ansiosta bikinit eivät peitä rintavakoa tai rintojen alaosaa lainkaan. Tätä samaa bikinityyliä on nähty myös Kardashianien yllä viime aikoina.