Rosanna Kulju osti ensiasunnon Punavuoresta – paljasti suurimman toiveensa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miss Helsinki vuosimallia 2015 oleva kauneuskilpailualan yrittäjä Rosanna Kulju on kertonut ostaneensa ensiasunnon Helsingin Punavuoresta. Nainen on paljastanut remontoineensa asuntoa kuukauden päivät.

Rosanna Kulju on kertonut Instagramin tarinoissa kaataneensa uudesta asunnosta seiniä ja muuttaneensa säilytysjärjestelmät kauttaaltaan. Myös suurin osa pinnoista on uudistettu hänen makuunsa sopivaksi. Nainen on päässyt muuttamaan jo uuteen kotiin, mutta samalla unelmoi ajasta, että remontti olisi jo valmis.

– Jos saisit toivoa ihan mitä vaan just nyt niin mitä se olisi? Mä toivoisin, että mun asunto olisi valmis ja nostaisin maljan siellä mulle rakkaiden ihmisten kanssa jonka jälkeen juhlittaisi ravintolassa aamuun asti, Rosanna Kulju kertoi.