Big Brotherin asukkaat olivat koronakaranteenissa – yksi asukas paljasti itsensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brotherin julkkiskausi alkoi tänään, kun asukkaat pääsivät viimein astelemaan sisään taloon. Tuotantokausi alkoi juhlimalla, sillä taloon ensimmäisenä astellut Sara Forsberg täyttää tänään vuosia. Hänet valittiin luonnollisesti emännöimään synttäreitään ja siksi päästettiin sisään tuntia aiemmin. BB-talon eristys ei ole asukkaille uutta vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Big Brother -taloon saapuvat kilpailijat viettivät tuotantokauden alkamista edeltäneet päivät helsinkiläisessä hotellissa tiiviisti omissa oloissaan. Heille tehtiin koronatesti ennen hotelliin astelemista ja toinen hotellissa ollessaan. Näin tuotantoyhtiö halusi varmistaa, ettei kenellään asukkaista ole koronatartuntaa. Taloon asteltuaan asukkaat kyselivät toisiltaan huoneiden numeroita ja osa oli asunut hyvinkin lähekkäin toisiaan.

Sanna Ukkolan saapuessa taloon hän totesi heti ensitöikseen kuulleensa karanteenipaikkana toimineessa hotellissa miten Sara Forsberg lauloi. Ukkola kertoi saaneensa silloin vahingossa tietää, että myös Forsberg on mukana alkavalla tuotantokaudella. Rosa Meriläinen kertoi tehneensä lähes normaalisti töitä hotellista käsin, ja hän joutui katsomaan kamerakulmat sopiviksi siten, ettei sijainti paljastunut muille etäkokouksiin osallistuneille