Mitä ihmettä? Billie Eilish poseeraa rohkeasti korseteissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muutaman vuoden aikana maailmanlaajuisesta suosiosta nauttivaksi popilmiöksi noussut laulaja-lauluntekijä Billie Eilish julkaisee tänä vuonna uuden albuminsa. Sen myötä tähti vaikuttaa myös muuttaneen radikaalisti tyyliään. Eilish on muun muassa esiintynyt mustavihreän hiustyylin sijaan blondina.

Nyt Billie Eilish on yllättänyt faninsa poseeraamalla aikaisempaa tyyliään rohkeammissa kuvissa. 19-vuotias artisti nähdään Vogue-lehden kannessa ja sisäsivuilla pin up -henkisissä korseteissa. Lehden haastattelussa Eilish kertoo, ettei hän ole aikaisemmin pukeutunut kuvien tyyliin kuin yksin ollessaan.

Billie Eilish kertoo haastattelunsa tiedostavansa kuvista ja uudesta tyylistä syntyvän kohu, ja tietää ihmisten kyseenalaistavan korsetin käytön tähdeltä joka on puhunut kehopositiivisuuden puolesta. Eilishin mukaan hänen päämääränsä artistina on tehdä mitä häntä itseään huvittaa. Tähti myös kehottaa muita ihmisiä tekemään ulkonäön suhteen ratkaisuja, jotka saavat heidät tuntemaan olonsa hyväksi.