Grillauskausi käynnistyi vappuna – herkkusienet sopivat burgerin väliin

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Maustekastikekeisari Poppamies ja Champ-herkkusienet ovat julkaisseet yhteistyössä joukon reseptejä vappuna käynnistynyttä grillikautta varten. Suomalaiset Champ-herkkusienet ovat lähiruokaa, jotka maistuvat etenkin burgeripihveissä.

Herkkusienet antavat rakennetta naudan jauhelihapihville burgerin välissä. Seuraava resepti kannattaa ottaa vapuksi jemmaan ja kokkailla herkkuhampurilaisia koko perheelle. arjoile pihvit pehmeiden briossileipien välissä majoneesin ja erilaisten täytteiden kanssa.

Burgerpihvit

200 g Champ herkkusieniä

400 g naudan jauhelihaa (17%)

2 rkl Poppamiehen burgers & ribs-mausteseosta

100 g cheddarjuustoa

Lisäksi:

4 kpl briossisämpylää

1 sipuli viipaleina

2 tomaattia

Pilko herkkusienet pieniksi paloiksi ja sekoita jauhelihan kanssa. Mausta Poppamiehen burger&ribs-mausteseoksella. Muotoile massasta neljä burgeripihviä ja paista grillissä haluamaasi kypsyyteen molemmin puolin.