Missikaunotar Pia Lamberg uimapuvussa – pakarat varastivat huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen missikaunotar Pia Lamberg on tehnyt jo pitkään näyttävää malliuraa rapakon takana Yhdysvalloissa, jossa hän on asunut vuosien ajan. Lamberg tekee tällä hetkellä töitä myös kunto-ohjaajajana, minkä vuoksi hänen sosiaalisen median kanavansa onkin nykyään melko fitness-painotteinen.

Kihlattunsa Keithin kanssa pian avioituva suomalainen missikaunotar nähtiin äskettäin kokeilemassa hääpukua, mutta nyt vuorossa on upea valkoinen uimapuku. Asu korostaa hänen pakaroitaan, jotka varastavatkin kuvassa päähuomion.

Pia Lambergin tavoitteena on onnistua suunnittelemaan ja tekemään hääjärjestelyt mahdollisimman stressittömästi, koska hän haluaa itsekin nauttia tärkeästä päivästä. Instagram-julkaisun myötä naisen seuraajat pääsevät näkemään miten Lamberg sovittelee useampaa eri mallista hääpukua ylleen.