Kardashianeilla sitkeä stalkkeri – nyt hän pääsi jo muurien sisäpuolelle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmanlaajuisesti tunnetun Kardashianien realityperheen jäsenet ovat joutuneet oppimaan myös kuuluisuuden varjopuolista. Monet heistä ovat joutuneet tekemisiin kotien ulkopuolelle ilmaantuneiden stalkkereiden kanssa. Nyt poliisi on pidättänyt sitkeästi perhettä etsineen miehen.

33-vuotias mies ilmaantui taannoin Kalifornian aidatun Calabasasin asuinalueen porteille ja kertonut vartijoille haluavansa nähdä Kardashianit. Mies häädettiin pois, mutta pian hänet löydettiin harhailemasta alueen muurien sisäpuolelta. Lopulta vartijat hälyttivät poliisit pidättämään miehen luvattomasta liikkumisesta alueella.

Mies ei TMZ-sivuston mukaan osannut kertoa, kenet Kardashianeista hän halusi tavata. Hän ei myöskään ehtinyt kenekään perheenjäsenen kodin lähelle, joten järin suurta vaaraa miehestä ei perheelle ollut. Sen sijaan Kendall Jenner hankki taannoin lähestymiskiellot sekä hänen kotinsa uima-altaassa alasti pulikoineelle miehelle että stalkkerille, joka oli uhannut ampua hänet.